03-12-08

'als ze dan ineens zijn penis ook maar weg snijden'


Kotsen.images-1De pedo-praat van het FjallRaven-Vermeiren-LadyKiekens-ChristinaRombouts-Victorreke

3-12-2008

Toch ongelooflijk dat Vervloesem Marcel nu zegt dat hij het doet voor zijn dochter Wendy maar hier pak ik hem nogmaals op een leugen dat ik in een vorig bericht heb gelezen( Marcel Vervloesem heeft zijn euthanasieaanvraag ingetrokken. Na een gesprek met de artsen van het Brugse Sint-Janziekenhuis besloot Vervloesem dat hij zijn gezondheid weer voorop zal stellen.)

Dat heeft hij toch maar zelf voor gezocht en niet die mensen die hij schrijft (op onze Minister van Justitie en zijn burgerlijke en rechterlijke administratie die de oorzaak zijn van al dit lijden, ellende en miserie. )

Dat het allemaal op het zelfde neer komt dat is dan zoals die van jullie zo kan ik ook heel internet vol schrijven altijd herhalingen kopieren en plakken. Waarom moet ik bewijzen leveren dat kan ik even goed aan jullie vragen waarom bewijst Vervloesem niet dat hij het niet gedaan heeft?

Jullie zullen ook wel weten dat er over dertig jaar zo niet over gesproken werd het gebeurd zelfs nu nog (enkele dames gaan een aangifte doen van een verkrachting en een week later zijn het er al twintig)

Ik heb nergens niet geschreven dat ik er bij was bij die 9 anderen ik heb enkel over mij gesproken jullie lezen dat zo en schrijven dan wat anders zoals het krantenartikel waarom laten jullie dat niet zien heb ik ook al 2 keer gevraagd

Gepost door "Vermeiren"
Victorreke - Als reactie op: 'als ze dan ineens zijn penis ook maar weg snijden' - commentaar van Jan Boeykens

20:45 Gepost door SP.A-bestuur Herentals in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kiekens vermeiren leugens poten penis |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.