28-11-08

'ik ben een grote jongen '


Copie de Kiekens1Pedo-praat van het Vermeiren-ChristinaRombouts-ladi.kiekens-Victorreke

Van: Ladi ladi.kiekens@telenet.be
Aan: boerjan
Cc: werkgroepmorkhoven@gmail.com
Datum: 28 nov. 2008
Onderwerp: reactie op De fanclub rond 'coureur' Vermeiren

Proficiat heeft wel lang geduurd voor je daar bent achter gekomen maar ik had niks anders verwacht. Zo iets krijg je als je zelf maar wat namen gebruikt zoals jeffe,Jelle,Jesse ik durf er tenminste nog een e-mailadres bij te zetten en ben niet zo laf om berichten te verwijderen die andere buiten jullie geselecteerde groep niet mogen lezen uit schrik dat je reacties krijgt van mensen die het er niet mee eens zijn wat er daar de wereld wordt ingestuurd. Ik heb geen fanclub nodig en moet niet in de belangstelling staan aan het één of ander gerechtshof of gevangenis om op te vallen en te zeggen kijk hier zijn wij en wat wij zeggen is juist. Over die schunnige praat hebben jullie al is gelezen wat leentje (keel oversnijden)en jeffe schrijven en die doodsbedreigingen die komen toch ook van jullie vriendjes vind ge dat dan wel normaal wat zou je dan willen dat ik staan te bibberen .

En ik ben inderdaad gelukkig getrouwd met ons Christina dus je moet niet bang zijn ik ben geen homo en niet met victorreke getrouwd dat is weer maar eens pietpraat van jullie. En nee ik ben niet met victorreke naar de gazet gestapt ik ben een grote jongen en kan dat alleen ik heb hem aangeklaagd omdat hij zo ne grote mond heeft en zegt dat het een complot is en dat wij marginalen zijn. als hij is eerst zijn hand boven zijne kop houd hij heeft gene nagel om aan zijn ne nol te krabben, terwijl ik niemand van die mensen ooit ontmoet heb, terwijl hij in 1972 in de sarma zijn handen al niet kon thuis houden. Met zijn grote mond en zeggen dat hij winkeldetective is, en hij was juist een magazijnierke en niks meer. zo grappig zult je het wel niet vinden zeker dat je er altijd ligt over te zeveren. Maar ik vind dit wel erg dat hij zoveel problemen heeft met zijn gezondheid toch kun je dat niet in iemand anders zijn schoenen schuiven en heeft hij daar zelf voor gezorgd. En Dit heeft niks met die cd-roms te maken dat staat los van wat Vervloesem Marcel heeft gedaan en dat die andere feiten gebeurd zijn dat weet ik niet en daar hoef ik mij ook niet over uit te spreken maar dat van mij weet ik zeker daar was ik zelf bij .

Als je dan eerst zo een grote mond hebt en in de krant laat schrijven van ik ken die mijnheer niet dan zegt dat het leugens zijn is er toch iets niet juist in u bovenkamer volgens mij hij zal toch nog wel weten wat hij gedaan heeft want anders heb je nog een ander probleem?

MVG

Morkhoven Forum - Als reactie op: De fanclub rond 'coureur' Vermeiren

De commentaren zijn gesloten.